Onderhoud & Reparatie

Periodieke technische werkzaamheden

Sky Access een technisch sterke partner voor de meest uiteenlopende werktuigbouwkundige en elektrotechnische reparaties. Sky Access werkt met gecertificeerde technici die voldoen aan strenge veiligheidseisen, en heeft de nodige certificeringen in huis die de kwaliteit van alle werkzaamheden waarborgen.

Offshore

Sky-Access is een ervaren partner, die op de hoogte is van strengere veiligheidseisen in de offshore. Onze technici zijn ervaren en opgeleid om te voldoen aan deze normen. Sky Access is onder andere VCA** gecertificeerd. Sky Access is een van de weinige Rope Access bedrijven in Nederland die voldoen aan deze hoge eis.

On- en Offshore Wind

Bijzonder in windenergie is een partner die naast inspectiewerkzaamheden ook in reparaties en onderhoud voorziet. Deze unieke combinatie van inspectie én reparatie verzekert een grote kostenbesparing én tijdwinst. Onze technici zijn Sprat gecertificeerd en werken volgens strenge normen aan veilig en efficient onderhoud.

Certificeringen

Naast de training en ervaring in de offshore voldoen wij aan de strenge TUV normen, zoals VCA** en ISO 9001. Sky Access is IRATA gecertificeerd (member nummer 5025/0) en onze technici op het gebied van windenergie zijn Sprat gecertificeerd.

Wist u dat…
3 poten van een booreiland in de steigers laten zetten al gauw 1,5 miljoen euro kost?

rope-access-onderhoud

Rope Access. De oplossing

Meedenken voor het beste advies zien wij als een uitdaging. Vul nu uw telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug voor het beste advies!

Of bel +31 (0)88 – 12 33 600