Industrial Rope Access Solutions

industryOffshore

Industry & Offshore
Oil and Gas

Werktuigbouwkundig en elektrotechnisch onderhoud op hoog niveau met gecertificeerde technici, gespecialiseerd in de Industrie en Offshore Oil & Gas sector.

Snel en efficiënt aan de slag

Rope Acces is vaak een perfecte techniek om snel op hoogte, of andere moeilijk bereikbare plekken, inspecties, reparaties of onderhoud te kunnen doen. Doordat er geen steigers hoeven te worden geplaatst, kan er veilig, snel en effectief gewerkt worden. Vaak kan er al op de eerste dag worden gestart met de nodige werkzaamheden, waardoor het ook bijzonder kostenefficiënt is.

Strenge eisen

Met kennis van zaken in de Oil & Gas sector is Sky-Access bekend met de strengere veiligheidseisen in de offshore branch. Het personeel van Sky-Access is dan ook opgeleid en ervaren om te voldoen aan de eisen en normen die deze sector stelt aan bedrijven. Sky Access is VCA* gecertificeerd en is hiermee een van de weinige Rope Access bedrijven in Nederland dat voldoet aan deze hoge eis.

Oil & Gas teams

We werken met eigen, gecertificeerde en dedicated Oil & Gas teams. Van de verschillende technische specialisten worden speciale teams samengesteld, op maat voor de benodigde werkzaamheden.

Werkzaamheden

Werkzaamheden omvatten montage en demontage, laswerkzaamheden, NDT, G6 lassen, bolt tensioning, speciale hijstechnieken, reddingsteams, schilderwerk en inspectie van schilderwerk, heat treatment en meer. Neem contact op met ons voor meer informatie.

Certificering

Met de nodige ervaring in de industrie, is Sky-Access bekend met de veiligheidseisen. Sky Access is TUV VCA** gecertificeerd en is hiermee een van de weinige Rope Access bedrijven in Nederland dat voldoet aan deze hoge eis. Sky Access heeft niet alleen het VCA** certificaat, maar is tevens ISO 9001 én IRATA gecertificeerd, en werkt met opgeleid en ervaren personeel.

Werkzaamheden


Montage en demontage
laswerkzaamheden
ndt
g6 lassen
bold tensioning
speciale hijstechnieken
reddingsteams
schilderwerk
inspectie schilderwerk
heat treatment
NDO
(tank-)inspecties,
constructiewerk
straal- en schilderwerk
en meer…  

Neem contact op voor informatie via tel. +31 (0)88 – 12 33 600, óf vul hier uw telefoonnummer in, dan wordt u terug gebeld.