Industrial Rope Access Solutions

industryOffshore

SkyDeck suspended
Platforms

Een innovatief, modulair werkplatform met enorme voordelen, van tijdbesparend tot het vermogen om traditionele industriële steigerprojecten te overtreffen waar ze anders niet zouden slagen.

Huur QuikDeck en bespaar zonder investeringen.

Sky-Access is toepassings specialist van QuikDeck®, een modulair systeem dat speciaal is ontworpen voor projecten bij bruggen. Het innovatieve, opvouwbare werkplatform werd echter al snel een populair hulpmiddel voor offshore, onshore, infrastructurele en industriële toepassingen, met name in de petrochemische en bouwsector.

Veiliger, eenvoudiger en efficiënter

Met QuikDeck® beschikt u over een werkplatform dat het werk veiliger, gemakkelijker en efficiënter maakt in vergelijking met conventionele hangende steigers. Het biedt een breed scala aan voordelen, van tijdbesparend tot het vermogen om traditionele industriële steigerprojecten te overtreffen waar ze anders niet zouden slagen.

Eenvoudige installatie

Dankzij de efficiëntie van dit systeem kunnen medewerkers de installatiepercentages verhogen ten opzichte van concurrerende systemen. QuikDeck is speciaal ontwikkeld om de arbeidskosten te verlagen. Een platform is gebouwd in 25% van de bouwtijd van een conventionele hangende steiger, en de componenten kunnen eenvoudig door één persoon worden verwerkt.

Waarom werken met SkyDeck

De platforms zijn bijzonder eenvoudig te bouwen met slechts 6 verschillende componenten die geen speciaal montagegereedschap vereisen. Er kan in de lucht of op de grond worden gebouwd en vervolgens wordt het platform op zijn plaats gehesen. Tevens kan apparatuur worden verplaatst naarmate het werk vordert zodat er gemakkelijk kan worden schoongemaakt, gestraald of geverfd.

De platforms zijn bijzonder sterk, laadcapaciteiten variëren van 240 kg/m2 tot 360 kg/m2, terwijl het eigen gewicht slechts 35 kg/m2 is, tegen 75 kg/m2 voor conventionele hangende steigers.

Certificering

Met de nodige ervaring in de Industrie en Offshore, is Sky-Access bekend met de veiligheidseisen. Sky Access is TUV VCA** gecertificeerd en is hiermee een van de weinige Rope Access bedrijven in Nederland dat voldoet aan deze hoge eis. Sky Access heeft niet alleen het VCA** certificaat, maar is tevens ISO 9001 én IRATA gecertificeerd, en werkt met opgeleid en ervaren personeel.

Toepassingen


Bruggen


Offshore-platforms


Ontmanteling


Atriums


Ketels en boilers`


Buisbruggen


en meer…


Neem contact op voor informatie via tel. +31 (0)88 – 12 33 600, óf vul hier uw telefoonnummer in, dan wordt u terug gebeld.