Industrial Rope Access Solutions

windEnergy

On & Offshore
Wind

Rope access is een perfecte techniek voor de inspectie én reparatie van de bladen van windturbines en zorgt voor enorme kostenbesparingen en tijdwinst.

Rope access voor inspectie én reparatie

Regelmatige inspectie van de bladen van de windturbine is bijzonder belangrijk om tijdig schade te kunnen inventariseren. Maar na een inventarisatie is snelle reparatie en onderhoud even belangrijk. Sky Access is daarom niet alleen gespecialiseerd in de inspectie van de bladen van de windturbine, maar kan ook direct voorzien in het onderhoud en de nodige reparaties.

On- en Offshore

Omdat Sky Access werkzaamheden uitvoert met behulp van een industriële touwtechniek, Rope Access, zijn de moeilijkst bereikbare windturbines toch makkelijk te inspecteren en onderhouden. Niet alleen onshore, maar ook offshore kunnen windturbines middels Rope Acces worden bereikt. Meestal kan er al op de dag van inspectie worden gestart met reparatie en onderhoud. Dat voorkomt stilstand en is mede daardoor bijzonder kostenefficiënt. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Werkzaamheden

Naast de inspectie, biedt Sky Acces een oplossing voor reparaties zoals bliksemschade, leading edge erosie, scheuren, gel-en top-coat schade of de-lamineren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Gecertificeerd

Sky Access werkt met Sprat gecertificeerde technici, en is bekend met alle bijzondere veiligheidseisen. Sky Access is TUV VCA** gecertificeerd en is hiermee een van de weinige Rope Access bedrijven in Nederland dat voldoet aan deze hoge eis. Sky Access heeft niet alleen het VCA** certificaat, maar is tevens ISO 9001 én IRATA gecertificeerd, en werkt met opgeleid en ervaren personeel.

Oplossingen voor


bliksemschade
leading edge erosie
scheuren
gel-en top-coat schade
de-lamineren
en meer…

Neem contact op voor informatie via tel. +31 (0)88 – 12 33 600, óf vul hier uw telefoonnummer in, dan wordt u terug gebeld.