Rope Access

Het toepassen van industriële klimtechnieken

Sky Access voert werkzaamheden op hoogte, of moeilijk bereikbare plekken, uit met inzet van Rope Access. Dit betekent in veel gevallen sneller, veiliger en kostenbesparend werken.

Oorsprong van Rope Access

Rope Access (toegang door middel van touwtechniek) is de term achter het toepassen van industriële klimtechnieken. Noem het bergsport of abseil-techniek en het wordt al een stuk duidelijker. Deze techniek komt uit Engeland waar dit al meer dan 16 jaar wordt gebruikt. Door middel van high tech klimmaterialen zijn de systemen geperfectioneerd.

Werkzaamheden starten direct

Ons technisch geschoold personeel creëert een veilige werkplek op hoogte en voert ter plekke de technische werkzaamheden voor u uit. Rope access kan dus dé oplossing zijn voor uw werkzaamheden op hoogte. Wij zijn in staat om uw technische werkzaamheden snel en efficiënt uit te voeren, waardoor grote kostenbesparingen ontstaan.

Aanpak en inventarisatie

Na een werkopname ïnventariseren we of Rope Access de beste oplossing is. Wanneer dit het geval is wordt er een risicoinventarisatie en een plan van aanpak gemaakt en gaan we over tot uitvoering.

Wist u dat…
3 poten van een booreiland in de steigers laten zetten al gauw 1,5 miljoen euro kost?

rope-access-services

Rope Access. De oplossing

Meedenken voor het beste advies zien wij als een uitdaging. Vul nu uw telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug voor het beste advies!

Of bel +31 (0)88 – 12 33 600